Здесь нашел интересный обзор

 DESPRE NOI 

Întemeiată în anul 2008,dar cu trăsături mult mai vechi, întreprinderea noastră se ocupă de prelucrarea lemnului. Activitatea de bază este prelucrarea primară a salcîmului,calitatea fiind argumentată cu exporturi pe întreg continentul European a articolelor pentru vii și livezi, dar nu în ultimul rînd compania noastră îsi bucură clientii cu mobilă de înaltă calitate .

Colectiile de articole de tîmplărie sunt produsul  atelierului  Margo Gater. acesta dispunînd  de cele mai moderne utilaje și producînd conform tehnologiilor și cerințelor europene.

Uși, ferestre și alte articole de mobilă, precum și mobilă pentru exterior produse de atelierul nostru prezintă un produs de cea mai mare calitate. Materia primă utilizată în producție este de un nivel superior, lacuri- Italia, cherestea- Ucraina, furniruri- Austria, adeziv-Germania.

Cele peste 100 de colecții combină diverse stiluri și culori, precum desene clasice și abstracte, modern, mobilă pentru copii, produse pentru diverse destinații și pentru cele mai pretențioase gusturi.

  

Please publish modules in offcanvas position.